Chicken Race / Bootcamp Survivor

Norges største hinderløp.

Med klasser og distanser som passer til alle, fra verdenseliten til mosjonister, nybegynnere og familier er Chicken Race og Bootcamp Survivor Norges største hinderløp.
Helgelandsmoen fylles med hinderløpere, både i verdensklasse, mosjonister, lag, foreninger, familier og barn som alle skal ut på sommerens tøffeste opplevelse.
Start og målgang er ved Bootcamp Hønefoss’ anlegg nedenfor Ringeriksbadet.
Her har publikum direkte utsikt til over 40 av hindrene og kan følge deltakerne underveis i løpet.

Løypene er lagt opp slik at deltakerne løper inn og ut av sentralområdet flere ganger.
Det blir musikk og underholdning fra Scenen, flyoppvisning, salgsboder, servering og mye moro. Gratis adgang for publikum.
Vennligst følg anvisninger fra parkeringsvakter på området.

For hele familien.

Chicken Race er Norges største hinderløp for hele familien.
Gjennom familieløypa på 2 km utfordres hele familien gjennom tøffe utfordringer. Du blir våt skitten og tøff.
Start kl. 0930 deretter nye puljestarter hvert 10 minutt, alle hindre er valgfrie og det vanker tøffe medaljer til alle.
www.chickenrace.no

Bootcamp Survivor- Norges tøffeste 5 og 8 km løp.

Som et av få hinderløp i Europa er Bootcamp Survivor offisielt kvalifiseringsløp for både OCR World Championships og OCR European Championships og plasserer seg dermed som et av de absolutte toppløpene i Europeisk målestokk.
I Bootcamp Survivor 8 km Elite kjemper lokale helter side om side med Europas beste hinderløpere og kjemper om de prestisjefulle plassene i EM og VM.
Med løyper på hhv 5 eller 8 km med opp til 90 utfordrende hindre underveis finnes det klasser for alle, fra verdenseliten til mosjonister, nybegynnere eller de som bare løper for moro.
Deltakerne skal gjennom skog, vann, gjørme, flammer og militær hinderbane og mange av hindrene kjenner du igjen fra American Ninja Warrior på TV.
Start kl. 1200, deretter nye puljestarter hvert 10 minutt fram til ca 1700.
www.bootcampsurvivor.no